Holink 2019

Tijd om in te checken voor de HOlink 2019!

Op 13 en 14 juni 2019 vindt de jaarlijkse HOlink conferentie plaats in Noordwijkerhout. Check nu alvast in!  

Check-IN, Check-UIT

Check-IN, Check-UIT is het thema van de HOlink dit jaar. Een goede toegang, doorstroom en uitstroom van studenten in het Hoger Onderwijs zijn van groot belang en staan centraal tijdens de komende HOlink.

Tijdens de conferentie kijken we gezamenlijk naar de mogelijkheden om de student én de keten te faciliteren in een goede Check-In en Check-UIT van de studenten. Hoe zorgen we ervoor dat de juiste gegevens op het juiste moment beschikbaar zijn? En hoe regelen we samen dat de betrokken partijen op het juiste moment gegevens leveren en controleren, de AVG goed nageleefd wordt en de student overzicht houdt op zijn/haar gegevens? Gedurende de HOlink 2019 gaan we op zoek naar de antwoorden.

Er staan tijdens de twee conferentiedagen 4 thema’s centraal:

• Toelaten en erkennen
• Internationalisering
• Beleid en uitvoering
• Innovatie en technologie

In april zal het volledige programma beschikbaar zijn. Als je je hebt aangemeld, ontvang je dan  een mail om je voorkeur voor de sessies door te geven.
 
Schrijf je nu in! 
Ben je werkzaam bij een HO-instelling of een overheidsorganisatie die werkt voor het hoger onderwijs? Dan kun je je vanaf nu inschrijven voor deelname aan één of beide conferentiedagen. Bij je registratie vragen we een factuurkenmerk (bv. kostenplaats, PO- of inkoopordernummer). Zo wordt de factuur in één keer goed verwerkt. Kosten voor deelname incl. BTW:

Prijs deelname donderdag 13 juni 2019            €229.90
Prijs deelname vrijdag 14 juni 2019                 €135,20
Prijs deelname beide dagen                             €338,80 

Prijs hotelovernachting                                    €119,90

Klik hier om je in te schrijven voor de conferentie.

Ben je leverancier en wil je deelnemen aan de conferentie? Dan is aanmelden via dit formulier niet mogelijk. Leveranciers kunnen contact opnemen met Thierry Trampe via trampe@studielink.nl.

Het is mogelijk om kosteloos te annuleren tot en met donderdag 6 juni 2019 00:00 uur. Na 6 juni 2019 is het alleen nog mogelijk om bij annulering een plaatsvervanger aan te wijzen, maar is kosteloos annuleren niet meer mogelijk. Gebruik de persoonlijke link in de bevestigingsmail om je inschrijving te annuleren of om een vervanger door te geven.